Commodore 64 bruges stadigvæk på værksted i Polen

Sådan Commodore 64 kan stadigvæk løse opgaverne. Vi er nødt til at lære en lektie om unødvendigt forbrugerisme fra et autoværksted i Gdansk, Polen. Fordi her bruger de stadigvæk en Commodore 64 til at køre sine forretning på værkstedet. Ja, den samme Commodore 64 som blev udgivet for 34 år siden, med 1 MHz processor og 64 kilobyte RAM. Den udkom i 1982, blev Commodore sluttede med at lave dem i 1994, men de bruges stadig bruges til at køre et værksted i 2016. Det er fantastisk.

Vi kan være sikker på at rigtig mange mindre virksomheder verden over, kan lære os omkring udnyttelse af teknologi i vores hverdag.

De kan f.eks. lære os at vi ikke bare skal skifte hardware ud, bare fordi vi kan, eller at det bør skiftes efter en fastlagt plan. Se bare på denne her Commodore C64 i Polen – det er optimal udnyttelse af teknologi.

Her er hvad Commodore USA skrev om computeren på Facebook:

Denne C64 bruges af et lille autoværksted til balancering drivaksler, den har arbejdet non-stop i over 25 år! Og på trods af at overleve en oversvømmelse virker den stadigvæk …

Jeg vil ikke være bekymret for at få min bil lavet på det værksted, vil du?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *