Commodore og 3D print

3D print og Commodore – hvad nu?

Nej, du kan ikke slutte din gamle Commodore maskine til 3D printeren, men du kan faktisk printe din helt egen Commodore maskine på en 3D printer. Flere og flere har idag en 3D printer, og med disse kan man printe næsten alle dele til en Commodore computer. Vi har samlet en række modeller som vi gerne vil dele med jer.

Mini udgaver af Commodore maskiner

Soruce : RabbitEngineering

Mini Commodore C64 med 1541 diskdrev

Her kan du finde en komplet C64 med tilhørende 1541 diskette drev – lige til at printe. Maskinen er kun ca. 5 cm bred og har medfølgende monitor som kan ligne en 1084s model.

Hent 3D filerne på https://www.thingiverse.com/thing:150957

 

 

 

 

Source : RabbitEngineering

Amiga A1000 med monitor

Her kan du finde en komplet Commodore Amiga A1000 inkl. tastatur, mus og en Amiga monitor. Maskine er under 5 cm bred, og er designet med masse af detaljer.

Hent 3D filerne på https://www.thingiverse.com/thing:539113

 

 

 

 

Source : mdbijl

Ny frontklap til din Commodore 1084s monitor

Mange kender det sikkert, du har fundet en gamle Commodore 1084s, men kan være sikker på at klappen er enten væk eller i stykker – men nu kan du bare 3D printe din helt nye klap selv.

Hent 3D filerne på https://www.thingiverse.com/thing:683369

 

 

Find endnu flere ting som du kan printe

MakerBot Thingiverse er stedet hvor du kan finde rigtig mange spændende ting som der kan 3D printes – der er masse af modeller som har med Retro Computere at gøre, men også en masse ting som blot kan gøre din hverdag lettere. Prøv at kigge forbi siden.

Besøg : https://www.thingiverse.com/