Fix-It Felix Jr til Commodore 64

Fix-it Felix jr. er et af de mest populære 2D platform spil som nogensinde er lavet.

Det blev udgivet i 1982, og blev med det samme et kæmpe hit, faktisk fik det meget hurtig cult status, blandt andet på grund af de flotte 8-bit farver, men ikke mindst på grund af den simple måde man styrende Felix. Hele spillet kunne gøre en afhængig af det, og det kunne være svært at slippe spillet igen, når først man var kommet igang.

Gameplay

Red “Niceland” fra kaos!

Indbyggerne i dette stille sted begik en enorm fejltagelse, da de besluttede at “bulldozse” Ralphs hjem i skoven for at bygge en boligblok. Nu raser han og ødelægger alt omkring sig! Heldigvis skal Ralph ærkefjende, Felix Jr., komme til undsætning … Han må bruge sin magiske hammer til at reparere alle vinduer, som giganten fortsætter med at ødelægge!

Desværre er det svært at klatre i en høj bygning uden at en vred skurk angriber dig! Den modige hovedperson i denne historie har brug for din hjælp … Giv ham en hånd for at fikse alles vinduer og stoppe kaoset, der foregår i byen!

Imidlertid er det ingen simpel mission at udføre! Den skræmmende Wreck-It Ralph venter på dig i toppen af bygningen på hvert niveau. Han kaster mursten på dig og prøver at forhindre dig i at reparere bygningen. Hvad mere er, skal du passe på uventede forhindringer under din opstigning … Selv ænder kan få dig til at miste et dyrebart liv!

Spillet består af flere niveauer, hvor du befinder dig i den nederste del af skærmen, mens Ralph er over dig og kaster mursten rundt i raseri. Din mission er at fikse alle vinduer i syne uden at falde af.

Hvad mere er, skal du sørge for, at du ikke løber tør for tid! Kontroller, hvor meget tid der er tilbage, ved at holde øje med uret øverst på skærmen. Her kan du også se din aktuelle score og hvor mange liv du har tilbage. Sørg for at bevæge dig hurtigt og forsigtigt! Når du har mistet alle dine fire liv, skal du starte spillet helt fra begyndelsen!

Heldigvis elsker borgerne i “Niceland” Fix-It Felix Jr.! Du vil se dem dukke op i deres vindue fra tid til anden og efterlade en rørende varm æbletærte til dig. Yum! Saml det op så hurtigt som du kan, da det vil give dig ekstra point, uovervindelighed i en kort tid, plus evnen til at smadre gennem mursten, bunker og endda lære de irriterende ænder en lektion. Lær to ænder en lektion, mens du er høj på kagen for at tredoble score, det er kirsebæret på toppen! Du har brug for alle de point, du kan score, da du får et ekstra liv hver 20.000.

Spillet understøtter af disse maskiner i både PAL & NTSC

  • Commodore 64
  • Commodore 64c
  • Commodore 128
  • Commodore 64gs
  • Commodore 64sx

Støt UNICEF når du download spillet “GRATIS”

Fix-It Felix Jr. er opstået som er velgørenheds projekt, og når du download spillet har du muligt for at støtte udsatte børn via UNICEF

 

Fix-It Felix Jr – Commodore 64 Youtube teaser

 

3 replies
  1. Leo Jørgensen siger:

    Har aldrig prøvet det, men den første af animations filmene wreck it ralph, hvor de samme karaktere indgår var da meget sjov. Så det kan da godt være man skulle prøve det. ????

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *