Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Regler og retningslinjer - LÆS DETTE FØRST

Regler og retningslinier

Følgende retningslinjer skal følges af alle registrerede brugere på go64.dk. Gentagende overtrædelser vil medføre midlertidig eller permanent udelukkelse fra go64.dk. Alle henvisninger fra redaktionen, administratorer og moderatorer skal efterkommes.

Privatlivspolitik

Politik vedrørende persondata og cookies: Privatlivspolitik

Forum

Forummet er offentligt og alle skal føle sig velkommen. Det er derfor vigtigt:

- at indlæg skrives i et forståeligt sprog og i en pæn og ordentlig tone.

- at der ikke udøves angreb/personhetz mod brugerne.

- at emner oprettes i det korrekte debatforum.

- at man holder sig til trådens emne.

- at indlæg ikke har et stødende, diskriminerende eller krænkende indhold.

Det er endvidere ikke tilladt, at benytte eller henvise til ophavsretligbeskyttede materiale eller debattere handlinger og/eller fremgangsmåder der strider mod gældende lovgivning, f.eks. omgåelse af kopispærringer på medier.

Billeder og grafik

Det er tilladt at benytte billeder og grafik i forummet. Hvis billeder uploades til go64.dk, må disse maksimalt fylde 250 KB og have en bredde på 580 pixel. Hvis man ønsker, at benytte større billeder, vil vi henvise til, at man benytter eksterne host services, som f.eks. http://www.postimage.org

Brugernavn, avatar og signatur

Det er ikke tilladt, at benytte et brugernavn, en avatar eller signatur, der kan opfattes stødende, diskriminerende eller krænkende.

Det er tilladt at benytte grafik og/eller billeder i signaturer, men disse må maksimalt have en størrelse på 580 x 60 pixel (brede x højde) og skal holdes i neutrale farver og må ikke indeholde animationer. Hvis en signatur ikke overholder disse retningslinjer eller signaturen findes forstyrrede for debatten, forbeholder go64.dk sig ret til at fjerne grafik og/eller billeder fra signaturer.

Det er kun tilladt at oprette en bruger pr. person. Det er dog tilladt, at oprette flere brugere, hvis dette sker at praktiske hensyn og der er navnelighed mellem brugernavnene. Det er således tilladt at oprette en særskildt bruger til brug fra ens arbejdsplads. Hvis go64.dk har bestyrket mistanke om, at en person benytter flere brugernavne uden navnelighed, vil personen blive udelukket fra go64.dk

Reklame
Det er ikke tilladt at reklamere for produkter, ydelser eller andre sites, hverken private eller kommercielle.

Arrangementer
Det er tilladt at annoncere arrangementer med fri adgang, hvis dette ligger indenfor emnet Retro Computer og indhold.

Juridiske bemærkninger

go64.dk fralægger sig ethvert ansvar for indholdet på forummet. Brugerne er eneste ansvarlige for indholdet og indvilliger i at friholde forummet og dets ejere for ethvert juridisk ansvar der måtte opstå på baggrund af brug af dette forum.

go64.dk forbeholder sig retten til, uden varsel, at slette indhold, såfremt dette skønnes ikke at overholde gældende regler og retningslinjer. Hvis brugere finder et indlæg, som overtræder disse regler og retningslinjer, bedes de benytte rapport-funktionen eller kontakte redaktionen, administratorer eller en moderator.

Brugerne indvilliger i ikke at benytte forummet (med tilhørende privatbesked-funktionalitet) til at sende beskeder med et indhold som kan opfattes som vulgært, nedsættende, ukorrekt, diskriminerende, hadefuldt, truende, som har seksuel karakter, som krænker andres privatliv eller som overtræder gældende lovgivning. Brugerne indvilliger ligeledes i ikke at offentliggøre ophavsretligt beskyttet materiale.

Forummets ejere forbeholder ligeledes sig retten til at offentliggøre al information som brugerne har afgivet, såfremt et juridisk ansvar søges gjort gældende imod forummets ejere på baggrund af indholdet af forummet og privatbeskeder.

God fornøjelse

GO64.DK

Peter Larsen has reacted to this post.
Peter Larsen

Hej Admin

Hvordan opretter jeg et indlæg? eller med andre ord - hvordan starter jeg et nyt indlæg/emne?

Mvh

Anh