Fra Lille til voksen

Hejsa..

Mit Navn er Brian fra Brians Retro Corner og vil skrive lidt om mig og min opvækst

Jeg starte ud med en Atari 2600 som var min første computer, hvor vi havde en cartridge med 100 spil på så hver gang vi slukket den og tændt den igen kom der et nyt spil , det var meget sjovt.

Jeg måtte have været omkring de 5 -6 år gammel , da vi havde den.

Commodore 64

Derefter fik jeg en Commodore 64 af mine forældre med bånd station og senere et diskette drev 1541-2 og en masse spil. Jeg var 7 år gammel på det tidspunkt og jeg husker bla. andet Samantha Fox til C64 for det var min far og min fætter vilde med at spille og Hero til C64 også.

Amiga og Super Frog

Men så fik alle lige pludselig Amiga omkring mig, og jeg var så heldigt at min fætter på min fars side havde en kammerat som har fortrudt at han solgte hans C64 for at få Amiga , så vi lavede en bytte handel.

Jeg fik hans Amiga 600 med 3 diskette bokse til Aamigen var en standart Amiga og var en fornøjelse at prøve alle spil igennem og da jeg stoppede en diskette i Amiga og en stor grøn frø lige pludselig var på min skærm , der var lige som at få nyt legetøj og jeg prøvede spillet og flere baner blev det til og har været mit ynglings spil lige siden og hedder Super Frog til Amiga…

MS-DOS og PC

Omkring 11 år alderen fik mine forældre købt en IBM 486 33nhz 4mb ram , 120mb hardisk , med Windows 3.11 og Dos 6.22 hvor den senere blev opgraderet med 520mb hardisk , 8 mb ram , Opti ma 16 pro som var et Sound Blaster Pro 2 16bit lydkort og 4x cdrom drev og den var mig og min lille bror fælles om.

Mig egen PC’er

Senere blev jeg konfirmeret og købte min egen lille computer i Thorsø , kan ikke huske forretningen. Men det blev en Pentium 2 350mhz med 64 mb ram og jeg kan ikke huske hardisk størrelsen og med Windows 98.

Jeg kom i praktik nede i Data Discount i 6 måneder , hvor jeg fik sparet op til en Pentium 4 med Asus P4B bundkort som kunne snakker om den var boot ordenligt , jeg kan huske det var en kvinde som snakkede hehe og med 40 gb IBM Deskstar hardisk og nu er jeg flyttede hjemmefra , så gik jeg over til noget AMD 1800+ mener jeg den hed og kørte stadig Windows XP på den også og derfra kan jeg ikke huske mere pt.

Commodore Retro

Jo det skal lige siges at jeg sad ved en Commodore 128 D i folkeskolen og lavede regning og dansk på den hvor jeg også har modtaget en dejlige donation fra GO64.dk og har fået doneret sådan en fin maskine :-D men i dag er nostalgien tilbage igen , og jeg nyder mine dejlige retro maskiner Amiga , Commodore 64 , Super Nintendo med mere.

Men det var lige om mig

Herlig Hilsner

Brian

Brians Retro Corner

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.