Geek Pride Day 2021

Geek Pride Day fejres den 25. maj 2021. Dagen er et initiativ, der stammer fra 2006 i Spanien, for at fremme nørdekultur. Det fejres årligt.

Nogle mennesker tror, ​​at begivenhederne kaldet Geek Pride Festivals eller Geek Pride Day, som fra 1998 til 2000 blev arrangeret af Tim McEachern, som førte til dagens Geek Pride Day.

Tyskeren Martínez, en spansk blogger, organiserede den første Pride Day i 2006, som fra da af spredte sig over hele verden.

Den 25. maj blev valgt som datoen for Geek Pride Day for at fejre udgivelsen af ​​den første Star Wars-film i 1977. Alle fans af “The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy” kan tage chancen og fejre både Geek Pride Day og Towel Day , som falder sammen.

Hvis du ikke vidste det, så er “nørd” er et slangudtryk, der typisk beskriver en ekspert eller entusiast eller en person besat af en hobby eller intellektuel forfølgelse. Ofte kaldes folk nørder, som er en slags nedgørenhed, og ofte forbundet med  intellektuelle, umoderne eller socialt akavede personer.

Begivenheden bliver ikke fejret i stor stil i Danmark, men du kan være med til at sprede budskabet omkring denne dag, også selvom du ikke er en “nørd”

Del gerne denne artikel med din Nørd venner

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *