Ny Amiga 500 strømforsyning

Amiga 500/500+/600/1200 er solgt i over 7 millioner enheder på verdensplan, og et imponerende antal selv i forhold til de maskiner der bliver produceret og solgt idag. I modsætning til moderne computere, tablets og smartphones, så er rigtig mange af disse maskiner stadigvæk i brug idag, mere en 30 år siden de blev introduceret. Hvis disse maskiner bliver behandlet korrekt, så vil de sikkert være brugbare de næste 30 år. Desværre begynder alderen at vise svaghedstegn på disse maskiner, især når det kommer til deres strømforsyning. Disse maskiner var desværre ikke beskyttet imod overspænding fra defekte strømforsyninger, og udviklerne havde heller ikke tager højde for at maskinerne skulle overleve i så lang tid.

En ny serie strømforsyninger kan give din Amiga maskine en mere sikker fremtid når det kommer til beskyttelse for overspænding. Disse nye strømforsyninger er designet til at udsende stabilt +5V/4.0A, +12V/2.0A og -12V/0.5A DC som vil sikre en stabil drift af din Amiga.

Enhederne leveres i et robust og elegant design hvor der samtidig er indbygget LED til On/Off status. Enheden er beskyttet med sikring og er skærmet efter gældende normer. Den leveres med DIN5 stil som passer i din Amiga.

Enhederne kan købe til omkring $45 (ca. 310,- DKK) via Ebay + noget fragt

LÆS OGSÅ : Commodore Hardware oversigt

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.