Emlyn Hughes International Soccer (1988)

Der findes mange fodboldspil til C64, men et af de allerbedste er Emlyn Hughes International Soccer. Fodboldspillerne ligner noget, der er sponsoreret af Lego, men de kan alligevel foretage fikse hælafleveringer og hovedstød. Da spillet udkom i 1988, blev det udråbt som det mest realistiske fodboldspil nogensinde.

Det virker måske lidt fjollet i dag, men Emlyn Hughes International Soccer kan sagtens ses som 80’ernes svar på serien af Fifa-fodboldspil, der har oplevet stor succes på konsoller som Xbox 360 og PlayStation 3. I det gamle C64-spil har du mulighed for at indstille sværhedsgrad, og spillet indeholder også en managerdel, hvor du kan skifte spillere ind og ud. Du kan spille to og to sammen mod computeren eller mod hinanden.

Spil information

Udgiver :  Audiogenic Software Ltd.

Udgivet : 1988

Musik af : Ukendt

Grafik af : Ukendt

Programmering af : Graham Blighe & Michael McLean

Sprog : Engelsk

Spil type : Football

Antal spillere : 1


Note:

Ingen

Klik for at rate dette spil
 

Download

Vi hoster ikke disse filer på vores server, men linker blot til deres lokation. Du har kun tilladelse til at downloade disse filer hvis du ejer original filerne til det specifikke spil. Hvis en oprethavs repræsentant ønsker at vi fjerne dette link, så skriv til sysadmin@go64.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.