Start din samling af Retro Hardware

Sådan kom jeg igang

Hvis du skal igang med at samle på 8-Bits retro hardware, og har svært ved at finde frem til noget godt udstyr, så vil jeg i dette indlæg prøve at vise dig nogle muligheder som jeg har fundet på nettet.

Det kan være svært at finde de rigtige steder, men med et par Google søgninger, og lidt research på facebook, så har jeg fundet nogle gode steder at begynde din søgen på.

Facebook

Jeg faldt over en lukket gruppe på facebook som hedder Retro-Spil/konsol køb/salg/bytte, og her bliver der ofte sat hardware og software til salg via auktioner. Dvs. du skal byde på de produkter som bliver sat til salg, og efter følgende håbe at du har budt højest. Du kan ofte lave nogle gode handler på siden, og rigtig mange sætter deres overskud lager til salg her.

Du kan finde gruppe her via linket…

 

Gul og Gratis

Muligheden for at finde Retro Commodore hardware via Gul & Gratis er også en mulighed. Der bliver ofte sat komplette maskiner til salg som sælger har funder på loftet eller under en oprydning. Mange maskiner bliver solgt som enten defekte, eller som maskiner der kræver en del arbejde. Men du kan også møde sælgere som har sat deres maskiner i stand og derfor kræver noget mere i betaling end “loft fundet”. Det gode ved Gul & Gratis, er at sælger ofte er villig til at sende produkter via GLS eller DAO også er de frem på et par dage.

Et godt tips er at starte din søgning på Commodore udstyr i kategorien “Elektronik”, herved undgår du at skulle kigge annoncer igennem som indeholder campingudstyr ????

Du kan finde Gul & Gratis her via linket…

 

Den Blå Avis

Rigtig mange sætter deres 8-Bit retro maskiner til salg via DBA og Gul & Gratis samtidig, derfor kan du finde de samme maskiner flere steder på disse sider. Der findes dog flest maskiner på DBA, og jeg har ofte set at priserne kan være forskellige. DBA har næsten altid den laveste pris, men check begge siden inden du springer på et køb på DBA.

DBA har et rigtig samarbejde omkring fragt med GLS og DAO, prisen for levering ligger omkring 49,- for en pakken, men spørg endelig sælger om prisen inden du handler.

Du kan finde DBA her via linket…

Håber at du kommer igang med at finde din næste 8-Bit Retro maskine snart, og skrive endelig en kommentar hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis du vil igang med at samle nu, kan du prøve at se om der skulle være en maskine til salg på Go64 sitet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *