Unik spilkonsol på auktion for millioner

For 28 år siden blev der fremstillet en helt unik spilkonsol, Nintendo Playstation, og ja du læste rigtig – selv om de fleste kender de to mærker som selvstændige konsoler, så startede det hele faktisk i et fællesskab omkring udviklingen af Spillekonsoller.

Kunne du tænke dig at få den i din samling?

Prototypen er på auktion i USA, og i skrivende stund så er seneste bud på 360.000 dollars, svarende til 2.4 millioner kroner.

Den specielle prototype, som er på auktion lige nu, er nemlig fra en meget unikt samarbejde mellem Nintendo og Sony, som mest er kendt for deres populære Playstation. Og modellen har efter sigende også fået en meget speciel fan, det forlyder nemlig af forretningsmanden Palmer Luckey, som er stifter af Oculus, efter eget udsagn være den som lige nu har det højeste bud på maskinen.

“Jeg er i øjeblikket den højeste bud på dette. Hvem er de andre tosser, der fortsætter med at byde mod mig?” skriver han på sin Twitter-profil

Den eneste version der findes.

Prototypen skulle være den eneste udgave der findes. Samarbejdet mellem Nintendo og Sony fik hurtig en ende tilbage i starten af 90’erne, og idag de største konkurrenter på spilkonsol markedet. i 1994 lancerede Sony den første Playstation og har siden opnået stor popularitet med spilkonsollen, der siden har været verdens førende maskine.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.